وضعیت بغرنج مهدی طارمی در یونان+ ویدیو| تعویضی بی‌فایده! رفتار عجیب تیم هندی برای حضور در ایران| بازی سپاهان به خارج از کشور می‌رود؟ خلع سلاح پرسپولیس به دست خودی ها؛ دورسون، آل کثیر و امیری بدون جانشین جدول هفته پنجم لیگ برتر| تراکتور اوج گرفت، پرسپولیس و استقلال عقب ماندند نتیجه و ویدئو بازی تیم‌های اتلتیکو و رئال مادرید | شکست تلخ آلونسو در لالیگا (۵ مهر ۱۴۰۴) نتیجه و ویدئو بازی تیم‌های برنتفورد و منچستریونایتد | شیاطین روی اعصاب هواداران (۵ مهر ۱۴۰۴) بازگشت آقاسی به تمرینات آبی‌ها پخش زنده بازی برنتفورد مقابل منچستریونایتد (۵ مهر ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین پخش زنده بازی لیورپول و کریستال‌پالاس (۵ مهر ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین خطیبی در آستانه جدایی از مس پخش زنده بازی منچسترسیتی و برنلی (۵ مهر ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین پخش زنده بازی رئال مادرید و اتلتیکومادرید (۵ مهر ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین درخواست ایران برای تعلیق عضویت رژیم صهیونیستی در کمیته بین‌المللی پارالمپیک ولاهوویچ در آستانه جدایی از بانوی پیر! بنزما دوباره شاگرد مورینیو می‌شود حیدریان، جدی‌ترین گزینه نیمکت استقلال نازون ۲۷۰ دقیقه در حسرت گلزنی تمجید متفاوت آموریم از ستاره جدید تیمش | امبومو می‌تواند رهبر جدید یونایتد باشد داستان تکرار هندی‌ها برای سفر به ایران | ۳ امتیاز آسیایی در جیب سپاهان؟ آمار و ارقام به‌ضرر پرسپولیس | تاریخ می‌گوید پرسپولیس قهرمان نمی‌شود!
سرخط خبرها

مجلس حق پخش تلویزیونی را به باشگاه‌ها داد |سرخابی‌ها پولدارتر می‌شوند

  • کد خبر: ۳۵۶۶۹۲
  • ۱۶ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۲:۳۶
مجلس حق پخش تلویزیونی را به باشگاه‌ها داد |سرخابی‌ها پولدارتر می‌شوند
مجلس شورای اسلامی طی مصوبه‌ای اعلام کرد تمام حقوق مربوط به حق پخش تلویزیونی باید به باشگاه‌ها تعلق بگیرد.

گروه ورزش|شهرآرانیوز: مجلس شورای اسلامی مصوبه‌ای را به تصویب رساند که در آن تأکید می‌شود همه درآمد‌های حاصل از پخش تلویزیونی باید به باشگاه‌ها تعلق بگیرد.

پیش از این، سازمان صداوسیما در پرداخت حق پخش تلویزیونی با باشگاه‌ها و فدراسیون فوتبال در چالش بزرگی قرار داشت.

در مصوبه جدید مجلس شورای اسلامی، چنین آمده است:

«براساس مصوبۀ جدید مجلس، باشگاه‌ها مالک اصلی تمامی حقوق برگزاری مسابقات از جمله حق پخش تلویزیونی و رسانه‌ای هستند. صداوسیما ملزم به پرداخت حق پخش به باشگاه‌هاست.

وزارت ورزش مکلف است با همکاری وزارت ارشاد، سه ماه پس از لازم‌الاجراشدن این قانون، کیفیت و کمیت آن را به تصویب هیئت وزیران برساند.»

به این ترتیب، اگر همه حقوق پخش تلویزیونی و درآمد‌های حاصل از آن به باشگاه‌ها تعلق گیرد، یک انقلاب بزرگ در فوتبال و ورزش ایران به‌پا خواهد شد و باشگاه‌ها به لحاظ مالی رشد محسوسی خواهند کرد.

این تصمیم باشگاه‌های پرهواداری همچون استقلال، پرسپولیس، تراکتور، سپاهان، فولاد و تیم‌هایی از این دست را که در شهر‌های خود جایگاه دارند، بیشتر منتفع خواهد کرد.

با این تصمیم، بدون‌شک عملکرد مالی دو تیم بزرگ فوتبال ایران (استقلال و پرسپولیس) بهتر خواهد شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->